Produkter

Produkter


Medik8 är ett prisbelönt, globalt varumärke för hudvårdsprodukter som endast säljs av läkare, sjuksköterskor och hudterapeuter. Medik8 produkter är framtagna, utvecklade och sammansatta av ett team med biokemister och farmakologer i en forskningsanläggning i Storbritannien. De har både produkter för profesionellt bruk, bland annat fem olika väldigt potenta kemiska peels, men även ett brett utbud av hemmaprodukter. Medik8 tillverkar endast produkter med bevisad teknologi och professionell styrka. Medik8 produkter är särskilt framtagna för att fokusera på ålderstecken, akne, rodnad, pigmentering och torr hud.


DP Dermaceuticals är en hudvårdsserie skräddarsydd för att användas vid microneedling och ger goda resultat på olika hudtillstånd före, under och efter Dermapenbehandlingar.

Hela serien av DP Dermaceuticals är skapad av experter inom hudvård som läkare, dermatologer och kirurger. Produkterna är tillverkade i USA och innehåller en väl avvägd blandning av kemiskt framtagna och naturliga ingredienser för ett säkert och effektivt resultat. DP Dermaceuticals är inte endast för behandling, utan är även utmärkta hemmaprodukter för kunder att använda i sin dagliga hudvårdsrutin.
tpSKINtreats


På tpSKINtreats hudvårdsklinik hittar du behandlingar och produkter med hög kvalitet. Här kan du få behandlingar med Botulinumtoxin, microtox, hyalase, Profhilo, microsklerosering, Dermapen, Cryo, kemisk peeling, PRP (Vampire facelift) ansiktsbehandlingar, avslappnande massage och hårborttagning med sugaring.

Terese Petersson som driver tpSKINtreats är legitimerad sjuksköterska med certifiering av estetiska injektionsrådet och är även auktoriserad hudterapeut. Innehar certifiering och behandlingsskadeförsäkring via Folksam och är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)


Mail: info@tpskintreats.se

Telefon: 0723-819909

GDPR

© Copyright. All Rights Reserved.