Om mig

tpSKINtreats drivs och ägs av mig Terese Petersson


Jag är legitimerad sjuksköterska och auktoriserad hudterapeut.

Jag är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksförbund). Jag har fått utbildning i estetiska injektioner med Juvederm via Allergan och är certifierad av estetiska injektionsrådet. Jag är även medlem i Säker klinik. Detta innebär att du som kund kan känna dig trygg och säker på att jag har den kompetens som krävs för de behandlingar jag utför. Hos mig hittar du resultatinriktade behandlingar och produkter med hög kvalitet.

tpSKINtreats


På tpSKINtreats hudvårdsklinik hittar du behandlingar och produkter med hög kvalitet. Här kan du få behandlingar med fillers, botox, microtox, hyalase, microsklerosering, Dermapen, Cryo, kemisk peeling, PRP (Vampire facelift) ansiktsbehandlingar, färgning av fransar och bryn, avslappnande massage och hårborttagning med sugaring.

Terese Petersson som driver tpSKINtreats är legitimerad sjuksköterska med certifiering av estetiska injektionsrådet och är även auktoriserad hudterapeut. Innehar certifiering och behandlingsskadeförsäkring via Säker Klinik och är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)


Mail: info@tpskintreats.se

Telefon: 0723-819909

GDPR

© Copyright. All Rights Reserved.