Hårborttagning med sugaring/sockring

Hårborttagning med sugaring/sockring


Sugaring är ett hudvänligt sätt att avlägsna oönskad hårväxt på, som till skillnad från vanligt vax består av en vattenlöslig sockerpasta. Håret avlägnas i den naturliga växtriktningen istället för mothårs som vid vaxning. Det är en skonsam behandling med hållbart resultat och en len och slät hud.

OBS! När du kommer bör håret vara ca 4-7mm långt, är det kortare så finns risk att det inte följer med, är det längre luggas det onödigt mycket.


-Intim/Brasiliansk (OBS endast för kvinnor) 560 kr

-Hela ben 560 kr

-Halva ben 425 kr

-Armhålor 350 kr

-Bikini 350 kr

-Rygg 560 kr

-Axlar 350 kr

-Armar 400 kr

-Bröst och mage 560 kr

-Överläpp/haka 260 kr


Om du gör två eller flera områden vid samma behandlingstillfälle får du 20% rabatt på den totala summan.


tpSKINtreats


På tpSKINtreats hudvårdsklinik hittar du behandlingar och produkter med hög kvalitet. Här kan du få behandlingar med Botulinumtoxin, microtox, hyalase, Profhilo, microsklerosering, Dermapen, Cryo, kemisk peeling, PRP (Vampire facelift) ansiktsbehandlingar, avslappnande massage och hårborttagning med sugaring.

Terese Petersson som driver tpSKINtreats är legitimerad sjuksköterska med certifiering av estetiska injektionsrådet och är även auktoriserad hudterapeut. Innehar certifiering och behandlingsskadeförsäkring via Folksam och är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)


Mail: info@tpskintreats.se

Telefon: 0723-819909

GDPR

© Copyright. All Rights Reserved.