PRP/Vampire facelift från 90 min

PRP (Vampire facelift) från 90 min


PRP-behandling är en mycket effektiv behandling för rynkor och ärr i ansikte och på hals och används också för att motverka hårförtunning. PRP står för ”Platelet Rich Plasma”, platelet är ett namn på våra trombocyter som består av en stor mängd tillväxtfaktorer. De är vanligtvis mycket utspädda och utgör endast cirka 1 procent av blodet. PRP som metod går ut på att utvinna en koncentrerad substans full med tillväxtfaktorer som sedan injiceras direkt på områden i behov av läkning och stimulans.


Pris från 2895kr, sista gången gratis vid full kurtpSKINtreats


På tpSKINtreats hudvårdsklinik hittar du behandlingar och produkter med hög kvalitet. Här kan du få behandlingar med Botulinumtoxin, microtox, hyalase, Profhilo, microsklerosering, Dermapen, Cryo, kemisk peeling, PRP (Vampire facelift) ansiktsbehandlingar, avslappnande massage och hårborttagning med sugaring.

Terese Petersson som driver tpSKINtreats är legitimerad sjuksköterska med certifiering av estetiska injektionsrådet och är även auktoriserad hudterapeut. Innehar certifiering och behandlingsskadeförsäkring via Folksam och är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)


Mail: info@tpskintreats.se

Telefon: 0723-819909

GDPR

© Copyright. All Rights Reserved.