Microtox

Microtox


Microtox är en hudbehandling där en cocktail med hyaluronsyra, låg dos botox och vitaminer "stämplas" ner i huden. 
Behandlingen gör huden:
- Jämn och fin
- Ger fukt, lyster och glow
- Minskar synliga porer
- Minskar fina linjer och rynkor

Man stämplar huden med en behållare som innehåller botox, hyaluronsyra och vitaminer. Microtoxbehållaren har 20 st supertunna nålar som tillverkas av titan och är överdragna med 24K guld. När nålarna trycks in i huden öppnas behållaren och produkten rinner ner genom en spiral på utsidan av nålarna och produkterna slussas in. 
Behandlingen avslutas med en fuktgivande och lugnande ansiktsmask.

Till skillnad från traditionell behandling med botox så har toxinblandningen här så låg koncentration och läggs så ytligt att den inte påverkar din mimik.


2595:-tpSKINtreats


På tpSKINtreats hudvårdsklinik hittar du behandlingar och produkter med hög kvalitet. Här kan du få behandlingar med Botulinumtoxin, microtox, hyalase, Profhilo, microsklerosering, Dermapen, Cryo, kemisk peeling, PRP (Vampire facelift) ansiktsbehandlingar, avslappnande massage och hårborttagning med sugaring.

Terese Petersson som driver tpSKINtreats är legitimerad sjuksköterska med certifiering av estetiska injektionsrådet och är även auktoriserad hudterapeut. Innehar certifiering och behandlingsskadeförsäkring via Folksam och är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)


Mail: info@tpskintreats.se

Telefon: 0723-819909

GDPR

© Copyright. All Rights Reserved.