Microsklerosering 60 min

Microsklerosering 60 min


Besväras du av ådernät eller enstaka tunna blodkärl på benen? I denna behandlingen behandlas dessa genom att med en väldigt tunn nål injicera in ett läkemedel som heter Aethoxysklerol. Detta ger en reaktion på kärlets insidor som leder till att det klibbar ihop och bryts sedan ned av kroppen. Efter 3-6 veckor görs ett återbesök för att se vilket resultat som uppnåtts och ev vid behov göra en ny behandling. Vilket antal behandlingar som behövs är individuellt men vanligast är 1-3 stycken. Före behandlingen görs en konsultation för att bedömma om behandlingen kan passa just dig.


Pris: 1595krtpSKINtreats


På tpSKINtreats hudvårdsklinik hittar du behandlingar och produkter med hög kvalitet. Här kan du få behandlingar med Botulinumtoxin, microtox, hyalase, Profhilo, microsklerosering, Dermapen, Cryo, kemisk peeling, PRP (Vampire facelift) ansiktsbehandlingar, avslappnande massage och hårborttagning med sugaring.

Terese Petersson som driver tpSKINtreats är legitimerad sjuksköterska med certifiering av estetiska injektionsrådet och är även auktoriserad hudterapeut. Innehar certifiering och behandlingsskadeförsäkring via Folksam och är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)


Mail: info@tpskintreats.se

Telefon: 0723-819909

GDPR

© Copyright. All Rights Reserved.