Lymfdränage ansikte 45 min

Lymfdränage ansikte 45 min


Lymfdränaget är en väldigt mjuk massageteknik utvecklad av den Dr Emil Vodder. Den består av lätta, rytmiska och behagliga cirkelrörelser som hjälper kroppen att göra sig av med slaggprodukter och reducera svullnader. Den ger en cirkulationsbefrämjande effekt både på blod- och lymfsystemet. Behandlingen rekommenderas också innan och efter kirurgiska ingrepp för att minska ärrbildning och påskynda läkningsprocessen.

Behandlingen passar till:

-Akne

-Åldrande hud

-Hud före/efter operation

-Mörka ringar och svullnader under ögonen

För bästa resultat rekommenderas en kur på 6 ggr.


Ingår i behandligen:

En rengöring före behandling och avslutade serum och dagkräm efter.


Pris: 495kr

tpSKINtreats


På tpSKINtreats hudvårdsklinik hittar du behandlingar och produkter med hög kvalitet. Här kan du få behandlingar med Botulinumtoxin, microtox, hyalase, Profhilo, microsklerosering, Dermapen, Cryo, kemisk peeling, PRP (Vampire facelift) ansiktsbehandlingar, avslappnande massage och hårborttagning med sugaring.

Terese Petersson som driver tpSKINtreats är legitimerad sjuksköterska med certifiering av estetiska injektionsrådet och är även auktoriserad hudterapeut. Innehar certifiering och behandlingsskadeförsäkring via Folksam och är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)


Mail: info@tpskintreats.se

Telefon: 0723-819909

GDPR

© Copyright. All Rights Reserved.