Kemisk peeling från 45 min

Kemisk peeling från 45 min


Kemisk peeling är ett samlingsnamn för olika typer av enzymer eller syror som appliceras på huden under korta stunder. Denna sortens behandling kan göras för att förbättra flera olika hudtillstånd, tex akne, fina linjer, fuktfattig hy och pigmenteringar


Medik8 erbjuder oerhört effektiva kemiska peelingar, deras syror är skräddarsydda utifrån vilket mål man vill jobba mot. De syror som kan förekomma i de olika peelingarna är:

Mandelsyra, en mild och effektiv AHA-syra.

Laktobionisk syra som är en multifunktionell PHA-syra som har exfolierande, antioxidativ och återfuktande effekt.

Mjölksyra är också en AHA-syra som förhindrar att tyrosinas bildas (det enzym som styr melaninproduktionen).

Salicylsyra är en BHA-syra som effektivt exfolierar bort döda hudceller och reducerar tilltäpptheter. Azeleinsyra motverkar den bakterie som ger upphov till inflammatorisk acne (propionibacterium acnes). Fytinsyra är ett avpigmenterande ämne som reducerar bildandet av nytt melanin.


Utöver deras utbud av syror till ansikte finns även en mildare syrapeeling med en sammansättning som gör att den går att använda på den känsliga huden kring ögonen. Den stimulerar cellförnyelsen och reducerar tunna linjer. Innehåller laktobionisk syra, mandelsyra och mjölksyra.I kombination med kemisk peeling rekommenderas Medik8 hemvårdsprodukter. Alla peels bör göras i kur om 6 behandlingar för bästa resultat, men kan även göras enstaka gång tex för en uppfräschning av fuktfattig och glåmig hud.


Pris ögonpeel 795kr,

ansiktspeel 995 kr

sista gången gratis vid full kur

 


tpSKINtreats


På tpSKINtreats hudvårdsklinik hittar du behandlingar och produkter med hög kvalitet. Här kan du få behandlingar med Botulinumtoxin, microtox, hyalase, Profhilo, microsklerosering, Dermapen, Cryo, kemisk peeling, PRP (Vampire facelift) ansiktsbehandlingar, avslappnande massage och hårborttagning med sugaring.

Terese Petersson som driver tpSKINtreats är legitimerad sjuksköterska med certifiering av estetiska injektionsrådet och är även auktoriserad hudterapeut. Innehar certifiering och behandlingsskadeförsäkring via Folksam och är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)


Mail: info@tpskintreats.se

Telefon: 0723-819909

GDPR

© Copyright. All Rights Reserved.