Hyalase

Hyalase


Hyalase är ett licenspreparat som är godkänt av läkemedelsverket. Genom att injicera Hyalase så kan man lösa upp fillers som är baserade på hyaluronsyra. Läkemedlet börjar verka omgående och på bara några timmar har den redan löst upp mycket av den oönskade fillern men medlet kan fortsätta verka i över en vecka efter behandlingen. 


Jag som utför behandlingen är legitimerad sjuksköterska och är certifierad av estetiska injektionsrådet. Jag är även medlem i Säker Klinik.Pris: 2500kr
 

tpSKINtreats


På tpSKINtreats hudvårdsklinik hittar du behandlingar och produkter med hög kvalitet. Här kan du få behandlingar med Botulinumtoxin, microtox, hyalase, Profhilo, microsklerosering, Dermapen, Cryo, kemisk peeling, PRP (Vampire facelift) ansiktsbehandlingar, avslappnande massage och hårborttagning med sugaring.

Terese Petersson som driver tpSKINtreats är legitimerad sjuksköterska med certifiering av estetiska injektionsrådet och är även auktoriserad hudterapeut. Innehar certifiering och behandlingsskadeförsäkring via Folksam och är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)


Mail: info@tpskintreats.se

Telefon: 0723-819909

GDPR

© Copyright. All Rights Reserved.