Fillers 60 min

Fillers


Jag använder mig av fillers från Juvéderm. Deras filler är en mjuk gel med hyaluronsyra som injiceras under huden för att fylla ut linjer och rynkor, förstärka konturer eller ge en diskret extra volym i ansiktet. Hyaluronsyra bevarar hudens fuktbalans och gör att den ser frisk och fräsch ut. Jag som utför behandlingen är legitimerad sjuksköterska och har tagit certifikat i injektionsteknik med fillers av Juvederm och botox med Vistabel. Jag är medlem i Säker Klinik.


Områden som jag behandlar med fillers är tex:

- Läppar, förstoring och konturförstärkning

- Volym till kindben och kinderna

- Nasolabialveck (linjerna mellan näsan och munnen)

- Marionettveck (sura mungipor).

- "Rökrynkor"/fina linjer ovanför läpparna

- Uppbyggnad av hakan eller käklinjen

- Allmän uppfräschning och fuktboost huden i ansikte och dekolletage.


Priser:

0,55ml 2850kr

1ml 3500kr

2ml 5150kr

3ml 6550kr


Vilken mängd av produkt som behövs till just dig avgörs vid konsultationen så därför kan du först då få en exakt prisbild för din behandling.



tpSKINtreats


På tpSKINtreats hudvårdsklinik hittar du behandlingar och produkter med hög kvalitet. Här kan du få behandlingar med fillers, botox, microtox, hyalase, microsklerosering, Dermapen, Cryo, kemisk peeling, PRP (Vampire facelift) ansiktsbehandlingar, färgning av fransar och bryn, avslappnande massage och hårborttagning med sugaring.

Terese Petersson som driver tpSKINtreats är legitimerad sjuksköterska med certifiering av estetiska injektionsrådet och är även auktoriserad hudterapeut. Innehar certifiering och behandlingsskadeförsäkring via Säker Klinik och är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)


Mail: info@tpskintreats.se

Telefon: 0723-819909

GDPR

© Copyright. All Rights Reserved.