Botox 60 min

Toxin


Behandling med toxinet btx/Botulinumtoxin används för att minimera så kallade mimiska rynkor i ansiktet som uppstår vid ställen där man har muskulatur som används frekvent i ansiktet. Botulinumtoxin type A är ett protein som har används som muskelavslappnande läkemedel i över 20 år. I estetiska behandlingar används väldigt små doser jämfört med i sjukvården.

Effekten av Btx börjar märkas efter ca en vecka. Efter två till tre veckor har man full effekt som sitter i ca fyra månader. Effekten avtar sedan succesivt.

Ett återbesök görs alltid efter 2-3 veckor för att kontrollera effekten. Jag som utför behandlingen är legitimerad sjuksköterska, certifierad av estetiska injektionsrådet och har tagit utbildning i injektionsteknik med fillers av Juvederm och btx med Vistabel av Allergan. Jag innehar patientförsäkring hos Folksam.


Priser övre del ansikte:

Horisontella pannrynkor 2300kr

Glabella/argrynka 2300kr

Kråkfötter 2300kr


2 av ovanstående områden vid samma tillfälle 3450kr

3 av ovanstående områden vid samma tillfälle 3950kr


Lipflip 1800kr

Bunny lines (linjer vid övre del av näsan) 1800kr

Gummy smile 1800kr

Haka 1800kr

Sura mungipor 1800kr

Röklinjer 1800kr


Masseter/käkmuskler 3450kr


Alltid rabatterade priser när du gör mer än ett område per behandlingstillfälle, kontakta mig för mer exakta prisuppgifter för de kombinationer du önskar.


tpSKINtreats


På tpSKINtreats hudvårdsklinik hittar du behandlingar och produkter med hög kvalitet. Här kan du få behandlingar med Botulinumtoxin, microtox, hyalase, Profhilo, microsklerosering, Dermapen, Cryo, kemisk peeling, PRP (Vampire facelift) ansiktsbehandlingar, avslappnande massage och hårborttagning med sugaring.

Terese Petersson som driver tpSKINtreats är legitimerad sjuksköterska med certifiering av estetiska injektionsrådet och är även auktoriserad hudterapeut. Innehar certifiering och behandlingsskadeförsäkring via Folksam och är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)


Mail: info@tpskintreats.se

Telefon: 0723-819909

GDPR

© Copyright. All Rights Reserved.