Botox 60 min

Botox


Behandling med botox/Vistabel används för att minimera så kallade mimiska rynkor i ansiktet som uppstår vid ställen där man har muskulatur som används frekvent i ansiktet. Botulinumtoxin type A är ett protein som kallas Botox och har används som muskelavslappnande läkemedel i över 20 år. I estetiska behandlingar används väldigt små doser jämfört med sjukvården.

Effekten av Botox börjar märkas efter ca en vecka. Efter två till tre veckor har man full effekt som sitter i ca fyra månader. Effekten avtar sedan succesivt.

Ett återbesök görs alltid efter 2-3 veckor  med förstagångskunder för att kontrollera effekten. Jag som utför behandlingen är legitimerad sjuksköterska och har tagit certifikat i injektionsteknik med fillers av Juvederm och botox med Vistabel. Jag är medlem i Säker Klinik.


Områden som jag behandlar med botox/Vistabel är:

– Horisontella pannrynkor

– Glabella så kallad ”argrynkan” mellan ögonbrynen

– Kråksparkar


Priser:

Horisontella pannrynkor från 1750kr

Glabella/argrynka från 2300kr

Kråkfötter från 2300kr

2 områden vid samma tillfälle från 3450kr

3 områden vid samma tillfälle från 3950kr


Vilken mängd av produkt som behövs till just dig avgörs vid konsultationen så därför kan du först då få en exakt prisbild för din behandling.tpSKINtreats


På tpSKINtreats hudvårdsklinik hittar du behandlingar och produkter med hög kvalitet. Här kan du få behandlingar med fillers, botox, microtox, hyalase, microsklerosering, Dermapen, Cryo, kemisk peeling, PRP (Vampire facelift) ansiktsbehandlingar, färgning av fransar och bryn, avslappnande massage och hårborttagning med sugaring.

Terese Petersson som driver tpSKINtreats är legitimerad sjuksköterska med certifiering av estetiska injektionsrådet och är även auktoriserad hudterapeut. Innehar certifiering och behandlingsskadeförsäkring via Säker Klinik och är medlem i SHR (Sveriges Hudterapeuters Riksorganisation)


Mail: info@tpskintreats.se

Telefon: 0723-819909

GDPR

© Copyright. All Rights Reserved.